Wersje kompatybilne
Svařené víno s pomerančem, badyánem a skořicí
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 gramů červeného vína (1 láhev)
- 1 badyán
- 2 pomeranče, bio
- 80 gramů krupicového cukru
- 2 svitek skořice, napůl
- 3 hřebíčky
- 10 kuliček černého pepře
- 1 centimetr čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Svařené víno
10 Min
Volská oka v páře
15 Min
Vánoční karamelový likér
20 min
Mandlový likér s bílou čokoládou
20 min
Vánoční punč z lesních plodů
20 min
Mug cake s bílou čokoládou
20 min
Čokoládový likér s chilli
50 Min
Bílá chai horká čokoláda
20 min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1 Std. 25 Min
Horký Aperol®
25 Min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 Min