Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na kostičky (2 x 2 cm)
- 900 gramů vody
-
2
kostky masového bujónu
lub 2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí, masové - 200 gramů rukoly
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
-
150
gramů kozího sýru, čerstvého, měkkého
lub 150 gramů čerstvého sýru, z kravského mléka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 4.27 g
- Węglowodany
- 13.25 g
- Tłuszcz
- 7.28 g
- Błonnik
- 1.85 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 dk
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 dk
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 godz. 35 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 dk
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Krémová polévka z rukoly
30 dk
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Rajčatová krémová polévka
30 dk
Cuketová krémová polévka
25min