Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů parmazánu
- 3 stroužky česneku (cca 15 gramů)
- 40 gramů olivového oleje
- 600 gramů bílých fazolí v plechovce, bez nálevu
- 2 lístky čerstvé šalvěje, natrhané na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 110 gramů cibule, napůl
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1000 gramů zeleninového vývaru, nebo 1000 gramů vody a 2 kostky zeleninového bujónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 674 kJ / 161 kcal
- Białko
- 6.12 g
- Węglowodany
- 11.05 g
- Tłuszcz
- 9.28 g
- Błonnik
- 0.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Kedlubnová polévka
35 min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 Min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Krémová polévka z červené čočky
35 min
Polévka z červené řepy
40 Min