Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Na ozdobení
- 10 gramů čerstvého koriandru
Kari
- 60 gramů žluté cibule, na čtvrtky
- 60 gramů rajčat, napůl
- 60 gramů rostlinného oleje
- 15 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička římského kmínu
- 1 čajová lžička koriandru, mletého
- ¼ čajové lžičky chilli koření
- 2 hřebíčky
- 2 kardamomu, zeleného
- 20 gramů mletých mandlí
- 150 gramů kokosového mléka
- 150 gramů smetany
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 30 gramů másla, soleného
- 100 gramů filetů z tresky, bez kůže, vykostěné, na plátky (2 cm)
- 100 gramů kalamárů, pouze tuby, naříznuté, na plátky
- 12 krevet, loupaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Palak Paneer
45 min
Indické placky paratha s květákem
1 Std.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Kešu pomazánka s bylinkami
8 Std. 10 Min
Krevetové kari
25min
Červené rybí kari
30 Min
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 Std. 15 Min
Indický čočkový dahl
30 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Pad thai
45 min