Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de viande de porc, détaillée en dés (4 x 4 cm env.)
- 3 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- ½ c. à café de paprika fort en poudre (opcjonalnie)
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 150 g de jus d'orange
- 100 g d'oignon doux, coupé en morceaux
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile végétale
- 20 g de saindoux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1227 kJ / 293 kcal
- Białko
- 35.52 g
- Węglowodany
- 3.52 g
- Tłuszcz
- 15.19 g
- Błonnik
- 0.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nikumans
1h 30min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50min
Consommé de bœuf
35min
Banh Cuon
40min
Tom Yam
30 dk
Falafels
24h
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1sa 15 dk
Leczo
40min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45 min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1sa
Petits pains farcis au porc (baozi)
2 godz. 15 min
Soupe asiatique au bœuf
35min