
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 880 g de viande de bœuf tranchée finement (plat et rond de tranche ou rumsteck)
- 100 g de poivron rouge coupé en lanières
- 100 g de carotte coupée en bâtonnet
- 80 g de haricots verts frais coupés en lanières
- 2 saucisses sans peau et coupées en lanières (env. 200 g)
- 150 g d'oignons coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 80 g de vin rouge
- 750 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
2
c. à café de fond de viande
lub 2 cubes de bouillon de viande - 300 g de riz
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 508.9 kcal / 2129.4 kJ
- Białko
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Węglowodany
- 50 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Sód
- 748.9 mg