Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Contorno
- 150 g di patate a tocchetti (2 cm)
- 100 g di broccoli
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1700 g di acqua
- cubetti di ghiaccio q.b.
Salsiccia
- 200 g di salsiccia
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3190 kJ / 762.5 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 31.1 g
- Tłuszcz
- 55.3 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 2222.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 Std. 50 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min
Salsiccia al primitivo
50 Min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 Min
Patate novelle al burro e erbe
50 Min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2 Std.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min