Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto

Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto

3.2 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
1 porzione

Składniki

Contorno
  • 150 g di patate a tocchetti (2 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 100 g di broccoli
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1700 g di acqua
  • cubetti di ghiaccio q.b.
Salsiccia
  • 200 g di salsiccia
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1700 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2222.5 mg
Białko 36.9 g
Kalorie 3190 kJ / 762.5 kcal
Tłuszcz 55.3 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 31.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...