![Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BA67BA6-EBE7-4D98-B549-183E9FBF1B2E/Derivates/3cc20b70-ce49-47e1-ba17-02c691e62195.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g biscuit au beurre
- 100 g de noisettes décortiquées
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 100 g de caramel au beurre salé
- 30 g de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.5 kJ / 493.5 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine fraise-chocolat blanc
1sa 45 dk
Entremets façon tiramisu
5 godz.
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Verrine mocaccino et caramel
45 分钟
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1hod. 35min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12 Std.