Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le cheesecake
- 150 g de biscuits Digestive
- 50 g de beurre doux, mou
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide entière
- 300 g de fromage frais
- 40 g de sucre en poudre
- 30 g de sucre vanillé maison
La finition
- 150 g de framboises fraîches
- sucre glace maison, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 356 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecakes en verrine
3h 5min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Cheesecake framboises
5h
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 godz. 45 min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h