Mug cake al whiskey e caffè

Mug cake al whiskey e caffè

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 tazze

Składniki

  • 120 g di farina tipo 00
  • 120 g zucchero
  • 2 uova
  • 60 g di olio di semi di mais
  • 40 g di latte
  • 40 g di crema al Whisky
  • 15 g di caffè solubile
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • zucchero a velo (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tazza

Białko 8.7 g
Kalorie 1887 kJ / 451 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 56.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...