
Urządzenia i Akcesoria
草莓優格乳酪蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 片
Składniki
-
奶油 切塊60 克
-
消化餅120 克
-
草莓 切片,可多備一些裝飾用200 克
-
鮮奶油200 克
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化150 克
-
原味優格250 克
-
糖80 克
-
天然香草精2 小撮
-
吉利丁粉5 茶匙
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
207 kcal /
869 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

甜蜜下午茶
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan

莓好派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan