Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso oaxaca, en trozos
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 chiles serranos, sin tallo
- 80 g de chorizo, en trozos
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 400 g de frijoles bayos cocidos
- 100 g de caldo de pollo
- ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de pescado
3h 25min
Bisteces a la mexicana
30 min
Sopa de fajitas de pollo
50min
Caldo de pollo con arroz
35 min
Frijoles de la olla
2h
Frijoles negros
14 Std.
Caldo de res
1h 15min
Carne en su jugo
35 min
Frijoles refritos
25 min
Frijoles charros
35 min
Frijoles refritos
20 min
Arroz a la mexicana
50min