
Urządzenia i Akcesoria
Helado de chocolate y pasas al brandy
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
20 raciones
Składniki
Helado de chocolate y pasas al brandy
-
de nata (35% de grasa) fría750 g
-
de azúcar200 g
-
de agua100 g
-
yemas de huevo8
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños200 g
-
de pasas100 g
-
de brandy50 g
Cucurucho
-
de mantequilla a temperatura ambiente90 g
-
de harina de repostería100 g
-
de azúcar glas75 g
-
claras de huevo3
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
332 kcal /
1388 kJ
Białko
4.06 g
Tłuszcz
22.66 g
Węglowodany
26.48 g
Błonnik
1.72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frío y natural
82 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania