Helado de chocolate y pasas al brandy

Helado de chocolate y pasas al brandy

4.5 15 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
20 raciones

Składniki

Helado de chocolate y pasas al brandy
  • de nata (35% de grasa) fría
    750 g
  • de azúcar
    200 g
  • de agua
    100 g
  • yemas de huevo
    8
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
    200 g
  • de pasas
    100 g
  • de brandy
    50 g
Cucurucho
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    90 g
  • de harina de repostería
    100 g
  • de azúcar glas
    75 g
  • claras de huevo
    3

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 332 kcal / 1388 kJ
Białko 4.06 g
Tłuszcz 22.66 g
Węglowodany 26.48 g
Błonnik 1.72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...