![Frijoles charros Frijoles charros](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A43A9D41-682A-451C-A142-3E148E31D833/Derivates/07C3DDA5-C012-4D94-B52A-53B317354CBA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pancetta en rebanadas de ½ cm de grosor y cortada en trozos
- 100 g de chorizo
- 50 g de cebolla
- 2 chiles serranos
- 1 jitomate saladet
- 10 g de aceite
- 1 lata de frijoles negros cocidos, grande
- 1 pizca de comino en polvo
- tortillas de maíz para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1130 kJ / 269 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Frijoles refritos
25 Min
Frijoles charros
35 min
Frijoles negros
14h
Frijol con puerco
35 min
Huevos motuleños
45 min
Frijoles negros
25 Min
Jugo de carne al chipotle
55 min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Frijoles puercos
15 min
Caldo de res
1 godz. 15 min
Frijoles de la olla
2 Std.