Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pancetta en rebanadas de ½ cm de grosor y cortada en trozos
- 100 g de chorizo
- 50 g de cebolla
- 2 chiles serranos
- 1 jitomate saladet
- 10 g de aceite
- 1 lata de frijoles negros cocidos, grande
- 1 pizca de comino en polvo
- tortillas de maíz para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1130 kJ / 269 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picadillo
25 min
Arroz a la mexicana
50min
Caldo de res
1h 15 min
Frijoles negros
14 Std.
Frijoles de la olla
2h
Frijoles refritos
20 min
Frijoles puercos
15min
Frijoles refritos
25 min
Frijoles charros
35 Min
Frijoles negros
25 min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 min
Camarones al mojo de ajo
20 min