Pollo con pimentón y crème fraîche

Pollo con pimentón y crème fraîche

4.6 195 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de pimiento rojo en trozos
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 8 contramuslos de pollo con piel y hueso pequeños (aprox. 1250 g) salpimentados
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • 30 g de tomate concentrado
  • 100 g de agua
  • 1 pastilla de caldo
  • 200 g de crème fraîche
    200 g de nata para cocinar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 58.8 g
Kalorie 2497 kJ / 597 kcal
Tłuszcz 36.7 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...