Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g avelã
lub 60 g amêndoa - 200 g flocos de aveia grossos ou finos
- 500 g queijo quark magro
- 6 ovos
- 60 g proteína em pó natural ou com sabor à escolha
-
1 - 2
c. sopa de xarope de agave
lub 1 - 2 c. sopa de mel - 150 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 5 g óleo vegetal
- Noz picada, q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 553.4 kJ / 132.3 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 96.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hambúrguer de frango em pão nuvem
45 min
Crepes sem glúten
20 min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40 min
Tarte de hibisco e framboesa
2h 35min
Gomas boost de beleza
1óra
Creme de barrar de café
15 min
Cocktail desperta paixões
5 min
Wraps de alface com frango e molho de caril e coco
40 min
Shot energético
15 min
Crepes cor-de-rosa com húmus de grão e amêndoa
35 min
Panquecas de aveia e requeijão com banana e molho de frutos vermelhos
30min
Salada de penne com pepino e atum
50min