
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de farine de blé
- 400 g de lait concentré sucré
- 150 g de beurre doux mou
- 200 g de pâte de goyave (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 212 kcal / 892 kJ
- Białko
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Węglowodany
- 30.3 g
- Błonnik
- 0.9 g