Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de farine de blé
- 400 g de lait concentré sucré
- 150 g de beurre doux, mou
- 200 g de pâte de goyave (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 892 kJ / 212 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 30.3 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Sablés vanille-fromage à tartiner
30min
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1h 35 min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Biscuits aux épices et au miel
3 godz. 40 min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Biscuits au café
1 Std.
Tarte tatin
1 Std.
Pâtes fraîches sans œufs
1h 35 min
Gâteau en verrine
40min
Rôti pancake à la banane
55 min
Cupcakes à la framboise
1 Std.