Urządzenia i Akcesoria
Thai-Fisch-Frikadellen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 Stück
Składniki
-
Kaffir Limonenblätter, getrocknet3
-
grüne Chilischoten, frisch2
-
Schalotten halbiert2
-
Palmzucker1 TL
-
Fischfilet (z. B. Kabeljau oder Schellfisch), in Stücken400 g
-
Fischsauce10 g
-
rote Currypaste3 EL
-
Ei1
-
Erdnussöl zum Braten
-
Limetten geviertelt2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thai Kitchen
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Andalusische Fischsuppe
50 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Garnelen Bhuna
30 min
Lamm mit Artischocken
1 godz. 30 min
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Kashmiri Reis
30 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Kokossuppe mit Garnelen
35 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.