Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di carne di manzo, senza nervi e a tocchetti (circa 3 cm)
- 30 g di farina tipo 00
- 500 g di cipolle in quarti
- 50 g di burro a pezzi
- 100 g di vino rosso corposo
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Cirighet
30min
Zabaione
15 min
Risotto con le rane
1h 30 min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Pere, formaggio e miele
15 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Cocotte persi pien
1óra
Caponata di mele
50min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10 min
Fonduta
8 godz. 20 min