Urządzenia i Akcesoria
Pan coniglio
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
10 porzioni
Składniki
-
200 g di acqua
-
100 g di latte + q.b.
-
10 g zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 00600 g di farina tipo 1
-
30 g di burro
-
10 g di sale
-
2 olive nere
-
2 mandorle
-
1 cucchiaino di semi di sesamo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
1038 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Letterine segnaposto
5 godz. 15 min
Bottoncini con wurstel
5 godz.
Cake Pops pasquali
2 godz.
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Bottoncini al pomodoro farciti
5 godz.
Cannoncini alla crema
3 godz.
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Colomba salata
3 godz. 10 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Bruco brioche
2 godz.
Stella di pane
3 godz. 30 min