Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- 100 g di latte + q.b.
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
-
600
g di farina tipo 1
lub 600 g di farina tipo 00 - 30 g di burro
- 10 g di sale
- 2 olive nere
- 2 mandorle
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane scugnizzo
2h
Corona di pan di pizza
4h
Pane alle olive
2u. 20min
Torcion dolce
3 Std. 30 Min
Colomba salata
3h 10 min.
Letterine segnaposto
5h 15 min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Ghirlanda di pane golosa
2 godz. 45 min
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Pane ragno
1h 20min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Focaccia di zucca
1h 35min