Urządzenia i Akcesoria
Pan coniglio
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
10 porzioni
Składniki
-
200 g di acqua
-
100 g di latte + q.b.
-
10 g zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 00600 g di farina tipo 1
-
30 g di burro
-
10 g di sale
-
2 olive nere
-
2 mandorle
-
1 cucchiaino di semi di sesamo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
1038 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Alberello salato
2 Std. 10 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane ragno
1 Std. 20 Min
Colomba salata
3 Std. 10 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Grissini stirati
2 Std.