Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 193 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maionese
10min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Pastella per fritti
1h
Pere sciroppate
721h 20min
Insalata capricciosa
30 min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Burro mediterraneo
5h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Concentrato di pomodoro
10min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min