
Urządzenia i Akcesoria
Pane al rosmarino
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
1 pezzo
Składniki
-
1 rametto di rosmarino fresco gli aghi, lavati e asciugati
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di acqua tiepida
-
15 g di lievito di birra fresco
-
10 g di malto di orzo
-
200 g di farina di forza
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
8 - 10 foglia di castagno lavate e asciugate
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
169 kcal /
708 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Come dal fornaio
10 Przepisów
Włochy
Włochy