Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna di soia
- 120 g di tuorli (6 tuorli circa)
- zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2397 kJ / 573 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Torta di limone destrutturata
40 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min