Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 173.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Olio al timo e aceto di lamponi
Brak ocen
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Burro ai gamberi
2h 35 min
Burro all'arancia
3h 30min
Burro Montpellier
Brak ocen
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro alle acciughe
4h 20min
Anatra all'arancia
1h 35 min