Urządzenia i Akcesoria
Burro mediterraneo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
30 g di olive nere denocciolate
-
30 g di capperi sotto sale sciacquati e dissalati
-
5 - 6 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
-
200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
-
1 - 2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
7.8 g
Kalorie
6719 kJ /
1606 kcal
Tłuszcz
173.6 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burro aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa tartara
10 min
Crema inglese
15 min
Sangria
15 min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 godz. 20 min
Babà napoletano
3 godz.
Burro al tonno
1 godz. 20 min
Burro all'arancia
3 godz. 30 min
Burro Montpellier
Brak ocen
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 godz. 30 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2 godz.
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min