Burro mediterraneo
TM5 TM6

Burro mediterraneo

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g di olive nere denocciolate
  • 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
  • 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
  • 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
6719 kJ / 1606 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
173.6 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy