Urządzenia i Akcesoria
Pane svedese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 pezzi
Składniki
-
250 g di acqua fredda
-
300 g di farina di farro + q.b.
-
½ bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
-
5 g di sale
-
50 g di semi di cumino
-
50 g di semi di sesamo
-
farina tipo 00 q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9.2 g
Kalorie
1058 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Lingue croccanti ai cereali
3 godz.
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.