Focaccia pere e gorgonzola

Focaccia pere e gorgonzola

4.7 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di burro morbido a pezzi + q.b.
  • 350 g di pere Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 20 g di lievito di birra fresco
    1 cucchiaio di lievito di birra disidratato
  • 300 g di farina di forza (manitoba)
  • 200 g di farina di segale
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18.2 g
Kalorie 2004 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 66.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...