Spaghetti alla carbonara
TM6 TM5

Spaghetti alla carbonara

3.9 (56 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g pecorino cheese, cut into pieces (3 cm - optional)
  • 150 g guanciale, cut into cubes (see Tips)
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 1 egg
  • 3 egg yolks
  • 3 pinches ground black pepper
  • 1 pinch sea salt
  • 320 g dried spaghetti

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2521.8 kJ / 602.7 kcal
Białko
24.1 g
Węglowodany
61.4 g
Tłuszcz
28.1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
2.6 g
Sód
547.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy