Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
547.3 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
61.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Eggs
20 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Pulled pork burgers
4 godz. 20 min
Spaghetti carbonara
35 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min