Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
547.3 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
61.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Noodles
Brak ocen
Pasta alla gricia
30 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
All in one bowl bolognese
40 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Boiled Eggs
20 min
Spaghetti carbonara
35 min
Macaroni carbonara
30 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Classic Pancakes
50 min