Polenta mit Trüffel und Ei

Polenta mit Trüffel und Ei

3.1 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Öl zum Einfetten
  • Eier
    4
  • Kalbsfond
    450 g
  • Salz
    ½ TL
  • Sahne
    200 g
  • Polenta (Maisgrieß)
    80 g
  • Wintertrüffel
    80 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Schnittlauch in Röllchen
    4 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 504 kcal / 2110 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...