Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 450 g Kalbsfond
- ½ TL Salz
- 200 g Sahne
- 80 g Polenta (Maisgrieß)
- 80 g Wintertrüffel
- 60 g Butter, in Stücken
- 3 Prisen Pfeffer
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2110 kJ / 504 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta
30min
Risotto
30min
Saibling mit Artischocken
40min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Schwarze Linguine
45min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Bouillabaisse
1h
Käsefondue
15min