Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Butter zum Einfetten
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15 min.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Camembert-Soufflé
45min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Käsesoufflé
50min
Parmesansüppchen
25min