Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Gazpacho
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl50 g
-
Toastbrot gewürfelt (1 cm)2 Scheiben
-
Erdbeeren sehr reif600 g
-
Salatgurke (ca. 250 g), in Stücken½
-
rote Paprika in Stücken1
-
gelbe Paprika in Stücken1
-
Basilikum abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren3 Stängel
-
Balsamico, hell20 g
-
Crema di Balsamico20 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Basilikum-Pesto (opcjonalnie)2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1081 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grosse Erdbeerliebe
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
20 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 15 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 min
Tomaten-Cocktail
30 min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Erdbeergazpacho mit Feta
20 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Spargel-Mango-Salat
35 min
Zabaglione
15 min