Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4j 30 menit
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1j
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Weißweinsuppe
45 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Thunfischmousse
10 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 min
Tomaten-Cocktail
30 min
Thunfischpâté
4h 20 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Putello Tonnato
4 Std.