
Urządzenia i Akcesoria
Piza Marguerita com base de feijão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
Base
-
feijão encarnado seco200 g
-
alho em pó1 c. chá de
-
orégãos1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
azeite50 g
-
água200 g
Molho
-
azeite30 g
-
sal1 c. chá de
-
dente de alho1
-
tomate em pedaços200 g
-
vinagre balsâmico10 g
-
orégãos mais q.b. p/ polvilhar1 c. chá de
-
queijo mozarela fresco cortado em pedaços150 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
474.1 kcal /
1983.6 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
28.9 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
1410.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Novembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia