Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Seitan Roll
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
ground black pepper2 tsp
-
soy sauce30 g
-
tinned kidney beans drained (drained weight)100 g
-
fresh parsley leaves30 g
-
vital wheat gluten200 g
-
water1100 g
-
courgette thickly sliced lengthways (see tip)1
-
carrot thickly sliced lengthways (see tip)1
-
celery stalk1
-
fresh basil leaves10 g
-
hard cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread torn in pieces40 g
-
medium egg1
Champagne Rice
-
olive oil30 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves2
-
water500 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
long grain rice350 g
-
pecan nuts50 g
-
banana sliced50 g
-
fresh chives chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1196.3 mg
Białko
55.5 g
Kalorie
3965.8 kJ /
947.9 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
103.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Vegan Burger
5 godz.
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min