Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Edam cheese cut in pieces100 g
-
bread torn in pieces200 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves20 g
-
80 g margarinesalted butter soft80 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
leeks halved then finely sliced200 g
-
olive oil30 g
-
fresh mushrooms halved if large200 g
-
plain yoghurt240 g
-
large egg1
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives snipped, for garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1381 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Stroganoff
30 min
Pea Quiche
1 godz.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min