Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Edam cheese cut in pieces100 g
-
bread torn in pieces200 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves20 g
-
80 g margarinesalted butter soft80 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
leeks halved then finely sliced200 g
-
olive oil30 g
-
fresh mushrooms halved if large200 g
-
plain yoghurt240 g
-
large egg1
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives snipped, for garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1381 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indian Vegetable Curry
50 min
Macaroni Bake
55 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min