Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
TM5 TM6

Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub

3.0 (1 ocena)

Składniki

Syllabub

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 80 g sugar
  • 100 g ginger wine
  • 250 g whipping cream

Stewed Rhubarb

  • 200 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g sugar
  • 30 g water
  • candied ginger, cut in small pieces, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1620 kJ / 387 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
32.5 g
Tłuszcz
25.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy