Urządzenia i Akcesoria
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.8 g
Kalorie
1620 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1h 25min
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Bread Sauce
1h 25min
Yorkshire Pudding
1h
Christmas Bread Sauce
15min
Shortcrust Pastry
5min
Apple Crumble and Custard
4h
Rhubarb Crumble
55min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Cheese Sauce
15min