Urządzenia i Akcesoria
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.8 g
Kalorie
1620 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Brandy Butter
10 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Lavender Shortbread
1 godz.
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Fire and Ice Coleslaw
4 godz. 15 min
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Rhubarb Crumble
55 min
Piccalilli
12 godz. 35 min