Urządzenia i Akcesoria
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.8 g
Kalorie
1620 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Red Onion Gravy
25 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Shortcrust Pastry
5 min
Cauliflower Cheese
50 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb Crumble
55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Brandy Butter
10 min
Toad in the Hole
1 godz.
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Yorkshire Pudding
1 godz.