Urządzenia i Akcesoria
Spelt Salad with Burmese Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 Std. 30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min