Urządzenia i Akcesoria
Spelt Salad with Burmese Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Rolls
40 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Puy Lentil Dip
45 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.