
Urządzenia i Akcesoria
Spelt Salad with Burmese Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
278 kcal /
1163 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Chickpea Pancakes
20 min
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom-filled Buns
1 godz. 20 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Vegan Pesto
10 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min