![Sauce au chocolat Sauce au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68f8c007-b1a6-42be-9f94-ab1f5ca2480a/Derivates/ea4ed11b-c834-4a45-8c00-24d70bf9fd8a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 291 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Parmesan râpé
5min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15min
Marquise au chocolat, crème anglaise
6 godz. 35 min
La sauce au chocolat
15min
Pastador aux speculoos
20 Min
Gâteau au chocolat au lait, noisettes et fruits de la Passion
21 Std. 30 Min
Caramel salé et mousse au chocolat
45 min
Crème express chocolat-vanille
20 Min
Sucre glace (200 g)
5min
Sauce au caramel
1ч. 30 мин.
Marshmallows
2h 30min
Sauce au chocolat
10min