Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 291 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Faire sauter 200 g de poires
15min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4j 30 menit
Bananes cœur fondant
20 min
Sauce au caramel
1j 30 menit
Sauce au chocolat pour tous les jours
20 min
La sauce au chocolat
15min
Sauce au chocolat
10 min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2h 15 min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2j 30 menit
Faire sauter 200 g de pommes
15min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 min