Urządzenia i Akcesoria
Batoniki musli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 kawałków
Składniki
-
80 g orzechów laskowych
-
100 g owoców suszonych, mieszanych (np. żurawiny, daktyli, moreli)
-
70 g oleju kokosowego
-
100 g syropu z agawy
-
100 g miodu
-
250 g płatków owsianych, górskich
-
3 łyżki migdałów, w płatkach
-
3 łyżki słonecznika łuskanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Białko
3 g
Kalorie
649 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEKĄSKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jaglane batony z migdałami
4 Std. 20 Min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 Std. 20 Min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 Std. 40 Min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 Std. 30 Min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 Min
Chrupiąca granola
2 Std.
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 Std. 30 Min
Kulki z amarantusa i kakao
1 Std. 20 Min
Granola czekoladowa
1 Std. 15 Min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 Min
Ciastka na myślenie
45 Min
Ciastka owsiane z orzeszkami ziemnymi i czekoladą
1 Std. 30 Min