
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki musli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 kawałków
Składniki
-
orzechów laskowych80 g
-
owoców suszonych, mieszanych (np. żurawiny, daktyli, moreli)100 g
-
oleju kokosowego70 g
-
syropu z agawy100 g
-
miodu100 g
-
płatków owsianych, górskich250 g
-
migdałów, w płatkach3 łyżki
-
słonecznika łuskanego3 łyżki
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
155 kcal /
649 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1 godz. 50 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Granola bananowo-orzechowa
1 godz.
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Granola
1 godz. 40 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Ciastka na myślenie
45 min
Ciastka owsiane z orzeszkami ziemnymi i czekoladą
1 godz. 30 min