Porcini al funghetto

Porcini al funghetto

3.9 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 650 g di funghi porcini freschi lavati ed a pezzi
  • 1 pizzico di origano secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 150 kcal / 628 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...