Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoni marinati
55min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Melanzane trifolate
40min
Salsa ai porcini
20 min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Straccetti di seitan ai funghi
30min
Contorno di funghi cremosi
35min
Ragù di funghi
1h 10min