Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 pezzi

Składniki

Pasta brioches
  • 370 g farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
  • 90 g di uova
  • 30 g di tuorli d'uovo
  • 80 g di cubetti di ghiaccio
  • 70 g di zucchero semolato
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 45 g di burro a pezzi (1-2 cm)
  • 5 g di sale
  • farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
  • 400 g di pesche in scatola tagliate a metà lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
  • 1 uovo sbattuto per spennellare
  • 100 g di gelatina neutra

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 7 g
Kalorie 1000 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...