Cioccolatini ripieni al burro di arachidi

Cioccolatini ripieni al burro di arachidi

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 pezzi

Składniki

  • 250 g di cioccolato al latte a pezzi
  • 50 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 10 - 20 g di zucchero vanigliato
  • 130 g di burro di arachidi non zuccherato
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 12.8 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 615 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...