Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
18 pieces
Składniki
Guacamole
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
fresh jalapeño chilli deseeded1
-
garlic clove1
-
tomato quartered1
-
avocados quartered450 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
Cheddar cheese cut in small pieces200 g
-
onions quartered200 g
-
tomatoes quartered300 g
-
oil30 g
-
stock cubes (for 0.5 l each)2
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)1000 g
-
chipotle chilli salsa70 g
-
dried bay leaves2
Topping
-
flour tortillas18
-
crème fraîche250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
13.35 g
Kalorie
1294 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
16.77 g
Błonnik
3.96 g
Węglowodany
22.12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
Pasta al Arrabiata
30 min
Chicken Pad Thai
20 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Beef Fajitas
1 godz.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min