
Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
18 pieces
Składniki
Guacamole
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
fresh jalapeño chilli deseeded1
-
garlic clove1
-
tomato quartered1
-
avocados quartered450 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
Cheddar cheese cut in small pieces200 g
-
onions quartered200 g
-
tomatoes quartered300 g
-
oil30 g
-
stock cubes (for 0.5 l each)2
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)1000 g
-
chipotle chilli salsa70 g
-
dried bay leaves2
Topping
-
wheat flour tortillas18
-
crème fraîche250 g
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
309 kcal /
1294 kJ
Białko
13.35 g
Tłuszcz
16.77 g
Węglowodany
22.12 g
Błonnik
3.96 g