Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
1 ½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.8 g
Kalorie
2171 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
62.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 h 15 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 h 20 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 h 40 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 h 10 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min