Urządzenia i Akcesoria
Fish balls with yoghurt sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1055.9 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
971.5 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 godz. 5 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Seafood panzanella
1 godz.
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min