Fish balls with yoghurt sauce
TM6 TM5 TM31

Fish balls with yoghurt sauce

3.5 (8 ocen)

Składniki

  • 250 g natural yoghurt
  • 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
  • 540 g water
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
  • ½ lemon zested, no white pith, and juiced
  • 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
  • 1 egg
  • 2 pinches chilli powder
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • extra virgin olive oil, for forming balls

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
971.5 kJ / 231.3 kcal
Białko
26.3 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
1.4 g
Sód
1055.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy