Urządzenia i Akcesoria
Fish balls with yoghurt sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1055.9 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
971.5 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Autumn vegetable gratin
50 min
Eggplant with burghul
55 min