
Urządzenia i Akcesoria
Crema catalana de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones
Składniki
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos100 g
-
de leche entera400 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
yemas de huevo4
-
de azúcar150 g
-
de maicena20 g
-
de azúcar vainillado1 cucharadita
-
de sal1 pellizco
-
tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)6 - 8
-
de cacao puro en polvo10 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
527 kcal /
2203 kJ
Białko
9.17 g
Tłuszcz
27.39 g
Węglowodany
60.94 g
Błonnik
3.22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania