Urządzenia i Akcesoria
Cremolata di ricotta e cannella
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 bicchieri
Składniki
-
220 g zucchero
-
1 pezzettino di stecca di cannella
-
270 g di ricotta fresca scolata dal siero
-
600 g di cubetti di ghiaccio
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
4 g
Kalorie
879 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sorbetto all'anguria
15 min
Granita di mandorle
10 min
Granita di yogurt con frutta fresca
20 min
Granita alla ricotta
10 min
Granita al pistacchio
6 godz. 30 min
Paté di olive
10 min
Cassata gelato
11 godz. 20 min
Granita di fichi e mandorle
15 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Gelato anguria e yogurt
10 min
Granita di gelsi
15 min
Panelle
1 godz. 25 min