Bignè al ripieno di gamberetti

Bignè al ripieno di gamberetti

4.1 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
22 pezzi

Składniki

Bignè
  • 150 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 80 g di burro a pezzi
  • 150 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
Ripieno
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 450 g di gamberetti freschi, puliti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 50 g di insalata songino

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 5 g
Kalorie 414 kJ / 99 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...