Corona bordolese

Corona bordolese

4.9 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 porzioni

Składniki

  • 10 g di lievito di birra fresco
    150 g di lievito madre
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
    1 cucchiaino di miele
  • 350 g di farina tipo 1
    350 g farina tipo 0
  • 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 10 g di sale
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 661 kJ / 158 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...