Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
lub 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Nodini mediterranei
3h 50min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Mantovanine
2h 45min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min