Tegole al cacao con mandorle

Tegole al cacao con mandorle

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
24 pezzi

Składniki

  • 25 g di burro a temperatura ambiente a pezzi piccoli
  • 80 g zucchero
  • 10 g di farina tipo 00
  • 10 g di cacao amaro in polvere
  • 2 albumi
  • 90 g di mandorle a lamelle

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1 g
Kalorie 192 kJ / 46 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...