Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
TM6 TM5

Gruyerè and black olive breads (Olivettes)

4.8 ( 12 ocen )

Składniki

  • 150 g Gruyère cheese cut in pieces
  • 200 g water
  • 40 g olive oil
  • 15 g fresh yeast
    lub 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 350 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 tsp salt
  • 150 g black olives, pitted
  • 1 egg beaten with a little salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
587 kcal / 2457 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy