Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
TM5 TM6

Gruyerè and black olive breads (Olivettes)

4.9 (10 ocen)

Składniki

  • 150 g Gruyère cheese, cut in pieces
  • 200 g water
  • 40 g olive oil
  • 15 g fresh yeast
    lub 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp salt
  • 150 g black olives, pitted
  • 1 egg, beaten with a little salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
2457 kJ / 587 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy