Urządzenia i Akcesoria
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 pieces
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14 g
Kalorie
2457 kJ /
587 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17 godz. 20 min
Chipotle Salsa
10 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Hazelnut Milk (Metric)
15 min
Chickpea and carrot dip
15 min
Orange Marinated Olives
10 min
Red Pesto
10 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min